Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.

Uzávěrka objednávek je vždy k 15. a poslednímu dni v měsíci.

Potraviny skladem nejsou, objednávají se vždy v těchto termínech čerstvé.

Poslední objednávky na pečivo v tomto roce nejpozději do 12.12.2022.

Veškeré informace  a dotazy ohledně objednávek posílejte výhradně na email: 1kerplova.martina@seznam.cz

 

 

 

Pečivo MetaX, které obdržíte prosím co nejdříve naporcujte do sáčků a dejte zamrazit, aby Vám vydrželo co nejdéle - toto pečivo je opravdu čerstvé a má trvanlivost pouze 14 dní.

 


Úvod » MetaX nízkobílkovinné potraviny » PKU Směs na klobásy - original 4x30g


        

PKU Směs na klobásy - original 4x30g

 

Číslo produktu: 028
EAN kód: 3-30108
:
243,00 Kč (9,33 €) ( Nejsem plátce DPH )
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Nízkobílkovinná suchá směs na tvorbu klobás - původní chuť 4 x 30g

 

Příprava: Obsah sáčku nasypte do mísy. Přidejte 50 ml studené vody a vše lžící dobře promíchejte. Nechte stát 1 minutu. Olejem navlhčenýma nebo mokrýma rukama tvarujte 4 klobásy a smažte na horkém tuku po obou stranách.

 

Složení: kukuřičný škrob, bramborové vločky, cukr, rajčatový prášek, modifikovaný kukuřičný škrob, modifikovaný bramborový škrob, hydrogenovaný rostlinný tuk (řepkový), cibulový prášek, koření, stabilizátor (E461), emulgátor (E471), sušená bazalka, sůl, barviva ( jednoduchý karamel, beta-karoten), antioxidanty (kyselina askorbová), aroma, pepř.

 

Nutriční hodnoty vařeného produktu na 100g 1 sáček
Energie kcal 148 118
kj 622 497
Bílkoviny g 0,9 0,7
Phe mg 38 30
Leu mg 49 39
Met mg 11 9
Sacharidy g 27 22
Tuk g 4 3,5


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod


Zadejte Váš e-mail: