Vážení zákazníci,
ukončení objednávek MetaX potravin je 12.3.2021.
Ukončení objednávek potravin Mevalia je 12.3.2021.
Odesílání balíků k Vám bude prováděno v nejbližším možném termínu po obdržení zásilky potravin (které nemáme skladem) od dodavatele.
Potraviny skladem odesíláme ihned (1-2 dny), pouze pokud je objednávka kompletní...
Objednávky potravin od Metaxu jsou ukončovány v cyklu dvou týdnů.
Objednávky potravin od Mevalie budou ukončovány vždy koncem měsíce.
- Úvod
- RECEPTY metaX, nízkobílkovinné
- BallastoMaxx-pšeničná vláknina
- Jablečno-skořicové Muffiny
RECEPTY metaX, nízkobílkovinné / Jablečno-skořicové Muffiny
Jablečno-skořicové Muffiny
SLOŽENÍ
160g SUNNY mouky, metaX - 13 mg Phe
15 g Pšeničné vlákniny, metaX
1 lžička prášku do pečiva
1/4 lžičky jedlé sody
1/2 lžičky skořice
60 g cukru
50 g rostlinný olej
30 g smetany 30% tuku - 34 mg Phe
130 ml jablečné šťávy(džusu) - 13 mg Phe
100 g jablek, nastrouhaná - 11 mg Phe
PŘÍPRAVA
- Nechte předehřát troubu na 180 ° C. Dejte papír na pečení do jamek na plechu k pečení muffinů.
- Dejte SUNNY mouku do mísy, důkladně promíchejte s pšeničnou vlákninou, práškem do pečiva, jedlou sodou a skořicí.
- V jiné misce smíchejte cukr, olej, smetanu a džus. Opatrně vmíchejte směs se Sunny moukou. Poslední přidejte strouhané jablko.
- Nalijte těsto do pohárů z papíru na pečení. Při zahřátí horkovzdušné trouby na 160°C vložíme plech na střední rošt a pečeme 20-25 minut.
100 g Jablečno-skořicových Muffinů obsahuje:
1260kj / 300kcal, 15 mg Phe, 0,4 g bílkovin, 46 g sacharidů, 12 g tuku, 3 g vlákniny , 27 mg Leu, Tyr 12 mg, 14 mg Met