Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.

Uzávěrka objednávek je vždy k 15. a poslednímu dni v měsíci.

Potraviny skladem nejsou, objednávají se vždy v těchto termínech čerstvé.

 

 

Veškeré informace a dotazy k objednávkám pište výhradně na email 1kerplova.martina@seznam.cz

 

 

 

 

Pečivo MetaX, které obdržíte prosím co nejdříve naporcujte do sáčků a dejte zamrazit, aby Vám vydrželo co nejdéle - toto pečivo je opravdu čerstvé a má trvanlivost pouze 14 dní.

 


Jablečno-skořicové Muffiny

 

Jablečno-skořicové Muffiny

SLOŽENÍ

160g SUNNY mouky, metaX - 13 mg Phe

15 g Pšeničné vlákniny, metaX

1 lžička prášku do pečiva

1/4 lžičky jedlé sody

1/2 lžičky skořice

60 g cukru

50 g rostlinný olej

30 g smetany 30% tuku - 34 mg Phe

130 ml jablečné šťávy(džusu) - 13 mg Phe

100 g jablek, nastrouhaná - 11 mg Phe


PŘÍPRAVA

- Nechte předehřát troubu na 180 ° C. Dejte papír na pečení do jamek na plechu k pečení muffinů.

- Dejte SUNNY mouku do mísy, důkladně promíchejte s pšeničnou vlákninou, práškem do pečiva, jedlou sodou a skořicí.

- V jiné misce smíchejte cukr, olej, smetanu a džus. Opatrně vmíchejte směs se Sunny moukou. Poslední přidejte strouhané jablko.

- Nalijte těsto do pohárů z papíru na pečení. Při zahřátí horkovzdušné trouby na 160°C  vložíme plech na střední rošt a pečeme 20-25 minut.

 

100 g Jablečno-skořicových Muffinů obsahuje:

1260kj / 300kcal, 15 mg Phe, 0,4 g bílkovin, 46 g sacharidů, 12 g tuku, 3 g vlákniny , 27 mg Leu, Tyr 12 mg, 14 mg Met