Uzávěrka objednávek je vždy k 15. a poslednímu dni v měsíci.
Potraviny skladem nejsou, objednávají se vždy v těchto termínech čerstvé.
Veškeré informace a dotazy k objednávkám pište výhradně na email 1kerplova.martina@seznam.cz
Pečivo MetaX, které obdržíte prosím co nejdříve naporcujte do sáčků a dejte zamrazit, aby Vám vydrželo co nejdéle - toto pečivo je opravdu čerstvé a má trvanlivost pouze 14 dní.
Úvod »RECEPTY metaX, nízkobílkovinné»BallastoMaxx-pšeničná vláknina » Jablečno-skořicové Muffiny
Jablečno-skořicové Muffiny
SLOŽENÍ
160g SUNNY mouky, metaX - 13 mg Phe
15 g Pšeničné vlákniny, metaX
1 lžička prášku do pečiva
1/4 lžičky jedlé sody
1/2 lžičky skořice
60 g cukru
50 g rostlinný olej
30 g smetany 30% tuku - 34 mg Phe
130 ml jablečné šťávy(džusu) - 13 mg Phe
100 g jablek, nastrouhaná - 11 mg Phe
PŘÍPRAVA
- Nechte předehřát troubu na 180 ° C. Dejte papír na pečení do jamek na plechu k pečení muffinů.
- Dejte SUNNY mouku do mísy, důkladně promíchejte s pšeničnou vlákninou, práškem do pečiva, jedlou sodou a skořicí.
- V jiné misce smíchejte cukr, olej, smetanu a džus. Opatrně vmíchejte směs se Sunny moukou. Poslední přidejte strouhané jablko.
- Nalijte těsto do pohárů z papíru na pečení. Při zahřátí horkovzdušné trouby na 160°C vložíme plech na střední rošt a pečeme 20-25 minut.
100 g Jablečno-skořicových Muffinů obsahuje:
1260kj / 300kcal, 15 mg Phe, 0,4 g bílkovin, 46 g sacharidů, 12 g tuku, 3 g vlákniny , 27 mg Leu, Tyr 12 mg, 14 mg Met