Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Úvod » Nízkobílkovinné potraviny » XPOT AMERICA - Příchuť: slanina a klobása 60g


        

XPOT AMERICA - Příchuť: slanina a klobása 60g

 

Číslo produktu: 033
EAN kód: 3-30.131
:
115,00 Kč (4,25 EUR) ( Nejsem plátce DPH )
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

XPOT AMERICA – Příchuť: slanina a klobása 60g

Nízkobílkovinné těstoviny z kukuřičného a bramborového škrobu ve vydatné pikantní omáčce s příchutí slaniny a klobásy.

 

Příprava: Otevřete víko, přidejte se asi 125 ml vroucí vody a promíchejte. Zavřete víko a nechte stát po dobu 5 minut. Pak znovu promíchejte. Připraveno, dobrou chuť!

Z kelímku připravíte 185 g hotového výrobku.

Skladovat na chladném, suchém místě.

Otevřené prosím ihned spotřebujte!!!

 

Složení: 70% nízkobílkoviných těstovin (kukuřičný škrob, předbobtnalý škrob, modifikovaný bramborový škrob, emulgátor (E471), rostlinný olej, barvivo (beta-karoten)), maltodextrin kukuřičný škrob, sušený glukózový sirup, hydrogenovaný rostlinný tuk, mléčná bílkovina, cukr, sůl, rajčatová příchuť, předbobtnalý škrob, zvýrazňovač chuti (E621), sušená rajčata, koření, sušené houby, příchuť slaniny, příchuť klobásy, barvivo (karoteny), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), pepř.

 

Nutriční hodnoty

100g*

185g*

Energie

kj

606

1122

 

kcal

144

266

Tuk

g

5

10

- z toho nasycených mastných kyselin

g

1,1

2

Sacharidy

g

24

44

- z toho cukry

g

1,6

3

Bílkoviny

g

0,34

0,6

Sůl

g

2

3,6

Ostatní nutriční hodnoty

 

Leucin

mg

10

18

Methionin

mg

2

4

Fenylalanin

mg

6

11

* Připraveno, uvařeno (185g = 1 X-Pot)

 


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod


Zadejte Váš e-mail: