Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Úvod » Nízkobílkovinné potraviny » Muffin směs skořice 420g


        

Muffin směs skořice 420g

 

Číslo produktu: 012
EAN kód: 3-01045
:
210,00 Kč (7,76 EUR) ( Nejsem plátce DPH )
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Nízkobílkovinná směs na pečení muffinů se skořicí 420g

na 12 muffinů

 

Pouze 4 mg Phe na muffin

PŘÍPRAVA: Umístěte 12 papírových košíčků do formy na muffiny. Předehřejte troubu na 185 ° C. Dejte Muffin-Mixx-Zimt Cinnamon do mísy, přidejte 250 ml vody a 200 g měkkého margarínu. Míchejte do hladkého těsta elektrickým šlehačem – vyberte nejnižší stupeň mixéru.

Pomocí dvou lžic vyplňte těsto rovnoměrně do 12 papírových košíčků. Muffiny pečte 25 minut – vyberte střední pozici v troubě.

Po upečení nechte muffiny dalších 10 minut ve formě, pak je vyndejte a nechte je vychladnout na roštu.

Dobrou chuť!

 

Složení: pšeničný škrob , cukr, nízkobílkovinná náhražka vejce(kukuřičný škrob, zahušťovadlo: E464 a E461, barvivo: beta karoten), pšeničná vláknina , vanilkový cukr, prášek do pečiva (kypřící prostředek: E450 a E500, kukuřičný škrob), stabilizátory: methylcelulóza & guarová guma, citrónová glukono-delta-lakton kyselina, skořice, barvivo E 150 C, niacin, vitamín B1, vitamín B2, vitamín B6, kyselina listová.

 

Nutriční hodnoty 100g cca 65g - 1 Muffin
Energie kj 1572 1022
kcal 376 254
Tuk g 21 14
- z toho nasycené mastné kyseliny g 5 3,5
Sacharidy g 45 29
- z toho cukry g 20 13
Bílkoviny g 0,18 0,12
Sůl g <0,1 <0,1
Ostatní nutriční hodnoty
Phe mg 5 4
Leu mg 10 6
Met mg 8 6
Tyr mg 6 4
  • připraveno s 200g margarínu a 250ml vody

Skladování: v chladu a suchu


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod


Zadejte Váš e-mail: